Finansieringsrådgivning

Få ro på med risikostyring:

Har du styr på hvilke risici, der truer din virksomhed? Vi hjælper dig med at få overblik og med at lægge en plan for håndtering. Du øger chancen for stabil og høj indtjening, og du får points i pengeinstituttet og bestyrelsen, når du arbejder professionelt med risikostyring.

Du sender regnskabsmateriale ind, vi mødes 2 timer og du får en handlingsplan over de vigtigste risikofaktorer. Intropris 2.500 DKK 

Udfuld formularen og få en uforpligtende snak:

Gennemgang af lån:

Renten er lav i Nationalbanken, men er din også det? Vi hjælper dig til den rigtige rente i realkredit- og pengeinstitut. Få en gennemgang af dine lånevilkår og forslag til, hvor de kan forbedres.

Du sender regnskabsmateriale ind, vi holder møde, og du får et skriftligt forslag til, hvordan du sparer på dine finansieringsomkostninger.
Intropris 2.500 DKK 

Udfuld formularen og få en uforpligtende snak:

Tid til at skifte pengeinstitut?

Måske er det på tide at skifte pengeinstitut, og her kan vi hjælpe dig. Vi skal have lavet et udbudsmateriale og sendt det ud til relevante pengeinstitutter. Vi har god erfaring med at spare flere procentpoint på bankrenter og kvarte på administrationsbidrag i realkreditinstituttet.

Du får et skriftligt udbudsmateriale og forslag til, hvor det skal sendes hen.
Intropris 2.500 DKK 

Udfuld formularen og få en uforpligtende snak:

Penge nok til din virksomhed:

Vi hjælper dig med at skaffe et finansielt beredskab, der passer til din virksomhed. Cash is King, og hvis du mangler, går du måske glip af vigtige forretninger.

Tag dig regnskab med ind til os, så vi kan lægge en plan for, hvordan vi sikrer dig penge nok. Du får skriftlige forslag til indsatsområder.
Intropris 2.500 DKK 

Udfuld formularen og få en uforpligtende snak:

Få viden i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden og inspiration i indbakken