RPA - automatiserede processer

RPA - Digital hjælp til din virksomhed

Den har ingen sygedage, den arbejder 24 timer i døgnet, den laver ikke en eneste fejl, og så skal den ikke have løn.

Robotter, altså automatisk software, der går under navnet Robotic Process Automation, RPA, kan nemlig løse en lang række administrative opgaver, som tager værdifuld tid ud af hverdagen. Dagligdagsrobotter kan optimere jeres arbejdsrutiner og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvor robotterne kan implementeres.

Eksempelvis vil en robot automatisk kunne scanne, registrere og sende dokumenter videre fra A til B ved hjælp af et enkelt tryk. En anden vil kunne tage et billede af en kvittering, registrere og egenhændigt kontere den såvel som indlæse fakturaer. Og en tredje vil kunne oprette stamdata på nye varenumre eller overføre data fra et system til et andet.

Hos Assist Consult kan vi levere robotter, som kan spare jer for unødvendige medarbejdertimer.

Foruden at udvikle og implementere robotterne hos jer, tilbyder vi også en hotline på en yderst favorabel abonnementsbasis. Her kan I frit ringe ind og tale med vores kompetente medarbejdere, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer med robotterne.

Kontakt os og hør mere om muligheden for at få robotter til at gøre jeres hverdag nemmere. 

Er du interesseret i at blive klogere på, hvordan vi skræddersyer en løsning, der passer til lige netop din virksomhed? Udfuld formularen og få en uforpligtende snak:

Få viden i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden og inspiration i indbakken